Stadswandeling Amsterdam van Original Tours & Events

Even een foldertje van een stadswandeling scoren? Saaaai! Niet alleen zijn deze foldertjes al lang niet meer up-to-date, de wandelingen zijn langs de saaiste punten van de stad waar iedere toerist rondloopt. Nee, als u echt wilt genieten van uw stadswandeling Amsterdam, dan moet u even rondkijken in ons aanbod. En niet alleen te voet Amsterdam in, ook fietstours met uitdagende thema’s kunt u vinden op deze site.

Fietstour?

Een fietstour is eigenlijk niets anders als een fietstocht, alleen onder leiding van een enthousiaste en professionele gids. De gids neemt u mee en deelt de leukste anekdotes en mooiste plekjes met u. Natuurlijk voert de gids de groep aan en geeft hij of zij aan wanneer en waar er gestopt gaat worden.

stadswandeling in amsterdam wallen wandeling

Altijd onder leiding van een enthousiaste gids

We bieden stadswandelingen aan in Amsterdam, altijd onder leiding van een enthousiaste en professionele gids. Niet alleen weet hij of zij alles van de route die u gaat lopen of fietsen en het bijbehorende thema, ook heeft de gids altijd een grote schat aan anekdotes op zak die hier en daar tijdens de stadswandeling Amsterdam naar boven komen.

De 25 mooiste plekjes

Wilt u de 25 mooiste plekjes van Amsterdam verkennen? Deze tour is per fiets, natuurlijk zorgen wij voor een goede fiets met alle gemakken die u in een stad mag verwachten. Even afstellen op uw persoon en daarna is het opstappen en snel naar het Paleis op de Dam. Ook het Vondelpark maakt onderdeel uit van de route en natuurlijk de Wallen. Een hele complete tour die genoeg aanleiding geeft om daarna op eigen houtje Amsterdam verder te verkennen. U boekt de fiets zo maar even een uurtje langer.

Criminele stadswandeling Amsterdam

Toe aan een stadswandeling Amsterdam met pit? Ga dan op pad met één van onze enthousiaste en professionele gidsen langs de belangrijkste plekjes van de onderwereld. Natuurlijk volkomen veilig! Verken het werkterrein van Cor van Hout, Willem Holleerder en andere bekende figuren uit de Amsterdamse onderwereld.

Bekijk alle stadswandelingen

Bekijk alle fietstours